Gestió Marina Harbour AssistGestió Marina Harbour AssistGestió Marina Harbour Assist

PROGRAMARI DE GESTIÓ MARINA

Estalviï temps, treball i d’una manera més intel·ligent i construeixi millors relacions amb els clients.

La gestió d’un port esportiu d’èxit és més que simplement fulls de càlcul. Harbour Assist ofereix a tot el seu equip les eines que necessiten per treballar de manera més eficient i eficaç. A l’oficina o a l’aigua. Els seus clients percebran la diferència en els nivell de qualitat de les comunicacions i dels nivells de servei.

Harbour Assist funciona per tots els negocis de marina degut a que és flexible i personalitzable. Drassanes, piles seques, molls de combustible, inquilins comercials, contractes d’atracaments, visitants. Els nostres clients utilitzen fins i tot Harbour Assist per l’execució d’hotels i campings.

La nostra feina és ajudar-lo en la realització de la seva feina.

Per a ports esportius

FUNCIONS

Algunes de les característiques fan que Harbour Assist sigui molt útil.

Sol·liciti una demostració en línia per comprovar vosté mateix com funciona pel seu negoci.

Llistes intel·ligents

Identifiqui grups de clients per comunicacions o informes. Les llistes s’actualitzen automàticament. Exportar a Excel o enviar un correu segur per a un grup.

Visitants

Gestioni entrades i sortides de gran volum. Destaqui les embarcacions no pagades i deixades en mal estat. Assigni atracaments adequats per longitut, profunditat i viga.

Vendes Potencials

Gestioni consultes i potencials clients de vendes. Enviï pressupostos coherents i respostes personalitzades. Seguiments i gestió de llistes d’espera.

Ocupació

Visualitzi ràpidament els vaixells en les lliteres. Un clic per sortir, enviar una factura, intercanviar atracaments o veure els detalls del client. Planifica reserves futures.

Manteniment

Gestioni els actius per millorar la salut i la seguretat. Registrar i veure errors. Establir règims i horaris d’inspecció. Crear tasques de manteniment.

Propietat de la Tasca

Assigni tasques de manteniment, administrador o clients a persones o equips. Enviar alertes, administrar i revisar les tasques pendents.

Facturació per Lots

Estalviï temps i enviï factures i contractes massius per correu electrònic o carta. Taxes anuals d’atracaments, quotes de port, càrrecs per servei.

Tauler de Control del Client

Instantani en una sola pàgina del client: vaixells, comandes, pagaments, notes, comunicacions i llistes d’espera.

CASOS PRÀCTICS

Qui fa servir Harbour Assist i què els hi agrada?

Els nostres clients de ports esportius dirigeixen ports esportius residencials en vies navegables intereriors i paradisos costaners amb milers de visitants de navegació. A més de molls de combustible, atracaments, pilones seques, lloguer de propietats comercials i fins i tot càmpings.

Cada negoci és diferent. Trien Harbour Assist per diferents motius i característiques. Llegeixi  les seves paraules – faci click al logotip a continuació (disponible només en anglès):

ELS NOSTRES CLIENTS INCLOUEN

  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist
  • Gestió Marina Harbour Assist

Podem ajudar-lo a fer la seva feina més fàcil?

Ⓒ All Content Viking Systems Ltd (reg. no. 08813662) 2019 | Privacy Policy